24 April 2009

Syukur Alhamdulillah


Akhirnya aku selamat melahirkan bb girl secara normal seberat 3.09kg.tepat jam 11.20pg td.

6 comments:

sitinurulhawa said...

td ko mesej kiteorg tgh makan. balik2 je aku tros bukak blog ko haha..

william kagum giler ko dah update blog huhu..

derang seme exited tgk gambor baby ko, lagi2 itu uncle chong.. tp hari ni seme org bz lak, janice ada bdk interview, chong ngan chen nak kuor. kalo tak kiteorg dah rombongan pi spital dah ni.

psssstttttttt td masa makan siap meeting tu nak bg hadiah apa.. suprise!!!!!!!

Mulberi said...

Wah wahhh.. sempat jugek ko meng update kat blog ye! Anyway thniahhhh!!!!! Tahniahhh & thniahhhh.. dan lepas ni selamat berpantangggggg

si comot said...

sempat lagi tulis blog tu.. hehehe

ira_kecik said...

hai mla.....
congrats for your newborn baby..... nicename la.... so cute....

Honey D said...

yay! nafis dah dpt adik!! sape name? dasat ko, baru lepas banak dah update blog tu.. huhu

weh apesal tak sms dah bersalin?

Mama Nafis said...

awa, sengal william tu arap jek aus..eleh chong tu excited jek lebey..xde pon ulo2 pape wakakak..bes la dpt bocer..leh nanti beli barang "baby" :P

mul..sempat mul ehehehe mekasih mul..dah abes sengsara mengepit

mui...aku kan ibu alaf baru wakakak

ira ..mkasih bbyk

hani..sori aku xsms ko..aku wakilkan ain,putih ngn alys war2 kan dlm forum..nama bb Arischa Eryna